Duurzame kledingmerken

Op welke basis bepalen jullie welke kledingmerken jullie gaan verkopen?

Studio JUX verkoopt naast het eigen lifestyle brand ook producten van andere duurzame kledingmerken. De merken die wij verkopen kiezen wij met zorgvuldigheid uit en blijven we altijd kritisch kijken naar de manier waarop de kledingmerken zaken doen. De factoren waar wij bij onze selectie voornamelijk op letten zijn sociaal en ecologisch. We proberen een curator te zijn voor mooie initiatieven die bijvoorbeeld gefocust zijn op het samenwerken met kleinschalige familiebedrijven in armere landen. Daarnaast selecteren wij de merken op basis van innovatie binnen de duurzaamheid van hun producten. We proberen toe te werken naar een circulaire mode wereld.

Hoe weten jullie dat de merken die jullie verkopen dezelfde visie hebben als jullie?

Een van de belangrijkste dingen voor ons in samenwerkingen met andere merken is de band die we kunnen opbouwen. We geloven erin dat we samen elkaar sterker kunnen maken en daarom hebben wij altijd goed persoonlijk contact met de merken of agencies waarvan wij de spullen inkopen. Zo zorgen we er ook voor dat wij het beste hun duurzame en fair trade verhaal kunnen overbrengen aan onze klanten.

Welke duurzame kledingmerken verkopen jullie allemaal?

Je kan een overzicht van onze merken vinden op de brands pagina van onze site. Wij het belangrijk dat we een selectie producten hebben waar iedere kledingstijl zich in kan vinden om het stigma te doorbreken dat duurzame kleding niet modieus kan zijn. Zodoende het uitgebreide aanbod aan merken. Daarnaast is het doel van studio JUX het aanbieden van een volledige duurzame lifestyle. Denk daarbij dus ook aan kleine woonaccessoires, verzorgingsproducten en schoenen. Zo kan je op een plek alle duurzame en eerlijke producten vinden die je nodig hebt. Sinds kort hebben wij namelijk ook onze zero waste producten uitgebreid, zo maak je ook je keuken een stukje duurzamer.