Waar kan ik studio JUX kleding en producten kopen?

Sinds een aantal jaar hebben wij onze eigen duurzame kledingwinkels geopend. Vroeger kon je studio JUX in een aantal andere ecologische boetieks in Nederland, België en Duitsland vinden. Op dit moment zijn onze producten voornamelijk beschikbaar in onze eigen flagship stores in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

In 2016 is de eerste winkel van studio JUX geopend op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Hiermee is de wens werkelijkheid geworden dat we ons eigen verhaal direct aan de klant kunnen vertellen en hiermee ook de klant veel beter kunnen helpen. Naar aanleiding van het succes van deze winkel, zijn later ook onze winkels in Utrecht en Rotterdam geopend. En wie weet waar de toekomst ons nog brengt!

Welke producten kan ik allemaal in jullie duurzame kledingwinkels vinden?

In onze fair trade boetieks vind je de volledige collectie van studio JUX. Dit is naast dames, heren en kinderkleding, producten die zijn geproduceerd in samenwerking met kleine women empowerment projecten. Denk hierbij aan onze zero waste verzorgingsproducten die op een biologische boerderij in Nepal van begin tot eind worden gemaakt. De boeren worden binnen dit project geholpen zo efficiënt mogelijk met hun grond om te gaan.

Naast onze eigen producten verkopen we ook duurzame en fair trade producten van andere merken. Hiermee proberen we een uitgebreid aanbod te bieden waar iedereen zich in kan vinden. Zo verkopen we ook merken zoals Veja, ARMEDANGELS, MUD Jeans, Organic basics, Matt & Nat en A beautiful story. Hierdoor hebben we ook een ruim aanbod sieraden, schoenen en accessoires.

In welke steden zitten jullie ecologische boetieks?

Onze eerste winkel opende we in 2016 in het centrum van de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. In 2018 was het hoog tijd om nog een winkel te openen en dit hebben we gedaan op de Twijnstraat in Utrecht. En onze derde winkel, op de Meent in Rotterdam, opende we in 2019.

Je kan alle informatie en de openingstijden van de winkels hier vinden.