Job openings_old

Would you like to work for studio JUX?
Check the following job openings:

 

VACATURE: E-Commerce & Social Media Stagaire

 

 

Studio JUX is een Amsterdams lifestylemerk dat hét alternatief is voor de opkomende fast fashion. Dutch design van kwalitatief hoogwaardige materialen die allemaal biologisch, natuurlijk of gerecycled zijn.

Alle producten van studio JUX worden gemaakt in onze eigen fabriek of door women empowerment projecten en social enterprises uit Kathmandu in Nepal. Niet vanwege lage lonen, maar om goede werkgelegenheid te creëren en de leefomstandigheden te verbeteren van duizenden Nepalezen. Een mooi product kan ook mooi worden gemaakt!

Met de groei van ons merk en de komst van onze online shop zijn we op zoek naar versterking van ons e-commerce & social media team. Gedurende de stage kom je in aanraking met allerlei verschillende activiteiten rondom e-commerce en social media. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor allerlei ondersteunende all-round taken zoals het versturen van pakketjes, het helpen bij een photoshoot of het bijspringen in onze pop-up store. Kortom, een hele afwisselende stage!

Read more

VACATURE: Oproepkracht retail (0 tot 12 uur)

 

 

UPDATE: vacature is gesloten

Studio JUX is een Amsterdams lifestylemerk dat hét alternatief is voor de opkomende fast fashion. Dutch design van kwalitatief hoogwaardige materialen die allemaal biologisch, natuurlijk of gerecycled zijn. Alle producten van studio JUX worden gemaakt in onze eigen fabriek of door women empowerment projecten en social enterprises uit Kathmandu in Nepal. Niet vanwege lage lonen, maar om goede werkgelegenheid te creëren en de leefomstandigheden te verbeteren van duizenden Nepalezen. Een mooi product kan ook mooi worden gemaakt! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds kort hebben we een eigen studio JUX winkel en daarnaast hebben we een shop-in-shop. Dit geeft ons de kans direct in contact te komen met   de  klant om bij ieder product het bijbehorende, bijzondere verhaal te vertellen en het merk te presenteren zoals we voor ogen hebben.

Voornamelijk voor onze shop-in-shop zijn we op zoek naar enthousiaste parttime verkoopmedewerker. Je verantwoordelijkheden bestaan uit het zorg dragen voor de verkoop van producten, het helpen en adviseren van klanten, het verrichten van kassawerkzaamheden en het netjes houden van de winkel.

 Read more

  

PRAKTIKUM: In den Bereichen Marketing/Kommunikation am Standort Berlin  

Für unser Office in Berlin-Kreuzberg suchen wir einen Praktikanten (m/w) für 3-6 Monate, der uns in den Bereichen Marketing/Kommunikation mit Leidenschaft und Engagement zum nächstmöglichen Zeitpunkt unterstützt.

Wir bieten dir eine spannende und herausfordernde Zeit mit der Möglichkeit von Beginn an Verantwortung zu übernehmen. Steile Hierarchien existieren bei uns nicht – so können wir dich und deine persönliche sowie berufliche Entwicklung mit herausfordernden Projekten direkt unterstützen.

 

  

VACATURE: Management Assistent 

  

UPDATE: vacature is gesloten

Studio JUX is een Amsterdams lifestylemerk dat hét alternatief is voor de oprukkende fast fashion. Dutch design van kwalitatief hoogwaardige materialen die ook biologisch, natuurlijk of gerecycled zijn. De kleding, accessoires en home items worden gemaakt in onze eigen fabriek en andere women empowerment projecten en social enterprises uit Kathmandu, Nepal. Niet vanwege lage lonen, maar om goede werkgelegenheid te creëren en de leefomstandigheden te verbeteren van duizenden Nepalezen. Een mooi product kan ook mooi worden gemaakt!

Met de komst van onze eerste eigen studio JUX winkel, de lancering van een online shop en vergroting van de fabriek in Nepal nemen de operationele taken toe op ons hoofdkantoor en in de (te openen) winkel. En onze ambities gaan verder; in de komende jaren willen we nog meer consumenten de kans geven duurzaam te shoppen door onze wholesale en (online) retailactiviteiten verder uit te breiden.

Read more

 

VACATURE: Store Manager

UPDATE: vacature is gesloten

Naast de lancering van onze online shop en de vergroting van de fabriek in Nepal, openen we binnenkort onze eerste eigen studio JUX winkel! Dit geeft ons de kans direct in contact te komen met de klant om bij ieder product het bijbehorende, bijzondere verhaal te vertellen en het merk te presenteren zoals we voor ogen hebben. Het wordt dé studio JUX Flagshipstore! En in de komende jaren willen we nog meer consumenten de kans geven duurzaam te shoppen door onze wholesale en (online) retailactiviteiten verder uit te breiden.

Om deze ambities waar te maken, zoeken we iemand die, samen met ons, de eerste Flagshipstore tot een groot succes maakt! Je bent zo gepassioneerd over het aanbod, dat je vol enthousiasme het bijbehorende verhaal vertelt wanneer de klant een item aan het passen is. Service vind je vanzelfsprekend, want net als onze kleermakers, verdienen ook onze klanten de aandacht. En om ze een compleet aanbod te kunnen bieden, luister je naar hun vragen en analyseer je de verkoopcijfers. Je geeft leiding aan een verkoopteam dat het nét zo belangrijk vindt als jij om het tegengeluid tegen fast fashion te geven. Heb je er zin in?

Read more

Search

Just added to your Bag:

Qty:
Total:

Subtotal:
Excl. postage 
My Bag ▷

Just added to your wishlist:
Excl. postage 
My Wishlist

This size guide displays body measurements from studio JUX. In case you have questions about other brands, please send an email to info@studiojux.com

 Join our mailing list