UPDATE: vacature is gesloten

Studio JUX is een Amsterdams lifestylemerk dat hét alternatief is voor de oprukkende fast fashion. Dutch design van kwalitatief hoogwaardige materialen die ook biologisch, natuurlijk of gerecycled zijn. De kleding, accessoires en home items worden gemaakt in onze eigen fabriek en andere women empowerment projecten en social enterprises uit Kathmandu, Nepal. Niet vanwege lage lonen, maar om goede werkgelegenheid te creëren en de leefomstandigheden te verbeteren van duizenden Nepalezen. Een mooi product kan ook mooi worden gemaakt!

Met de komst van onze eerste eigen studio JUX winkel, de lancering van een online shop en vergroting van de fabriek in Nepal nemen de operationele taken toe op ons hoofdkantoor en in de (te openen) winkel. En onze ambities gaan verder; in de komende jaren willen we nog meer consumenten de kans geven duurzaam te shoppen door onze wholesale en (online) retailactiviteiten verder uit te breiden. 

Om deze ambities waar te maken, zoeken we iemand die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. De koffie staat klaar, de facturen zijn opgemaakt en verstuurd, in de showroom hangt de sample collectie netjes met alle benodigde verkoopinformatie erbij wanneer je een inkoopafspraak hebt ingepland voor een van de managers. Ook boek je een reis naar Nepal voor de andere manager, stuur je alvast een pakket vooruit, leeg je de (digitale) postbus en pak je een webshopverkoop in. Heb je er zin in? 

Wie zoeken we?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (zoals Schoevers) en 2-4 jaar werkervaring in administratieve, facilitaire en andere ondersteunende taken. Je hebt je werkervaring opgedaan in een kleine, informele organisatie.

Je bent representatief, sociaal en streng. Je houdt op een prettige manier de zaken onder controle.

Je bent georganiseerd en creatief. Plannen realiseer je en problemen los je op.

Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Duits is een pre.

Je kan werken met en raakt snel thuis in verschillende computerprogramma’s (Office, Google Docs, Exact en orderverwerkingssystemen).

Je houdt van mode, design én een betere wereld.

Je bent 20 uur beschikbaar, verspreid over 5 werkdagen.

Wat bieden we?

Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen bij een jong merk dat een gamechanger is in de mode.

Een fijne werkplek in een klein team in Amsterdam waar altijd veel gaande is en geen dag hetzelfde.

De mogelijkheid je eigen functie vorm te geven in een nieuwe rol binnen de organisatie.

Je kan meegroeien met de groei van het bedrijf. Zowel je verantwoordelijkheden als het team waarmee je werkt worden steeds groter.

Een salaris van 2000 euro bruto (full time).

Werktijden die in overleg zijn af te stemmen. 

Interessse?

We kijken uit naar je sollicitatie! Deze kan je mailen naar sollicitatie@studiojux.com ter attentie van Carlien Helmink. Gebruik als onderwerp ‘Sollicitatie Management Assistent’. Laat ons in zo min mogelijk woorden weten wat je relevante werkervaring is, waarom jij de geschikte kandidaat bent en waarom studio JUX voor jou de geschikte werkgever is.

We hopen 1 maart of eerder te kunnen starten en ontvangen je sollicitatie graag voor 5 januari 2016.

Search

Just added to your Bag:

Qty:
Total:

Subtotal:
Excl. postage 
My Bag ▷

Just added to your wishlist:
Excl. Shipping 
My Wishlist

Join our mailing list