Vacature: Store Manager Flagshipstore

Vacature Store Manager

Studio JUX is een Amsterdams lifestylemerk dat hét alternatief is voor de oprukkende fast fashion. Dutch design van kwalitatief hoogwaardige materialen die ook biologisch, natuurlijk of gerecycled zijn. De kleding, accessoires en home items worden gemaakt in onze eigen fabriek en andere women empowerment projecten en social enterprises uit Kathmandu, Nepal. Niet vanwege lage lonen, maar om goede werkgelegenheid te creëren en de leefomstandigheden te verbeteren van duizenden Nepalezen. Een mooi product kan ook mooi worden gemaakt!

Naast de onze online shop en onze fabriek in Nepal, hebben wij op de Ceintuurbaan in Amsterdam onze eigen studio JUX Flagshipstore genaamd studio JUX+ co. Dit geeft ons de kans direct in contact te komen met de klant om bij ieder product het bijbehorende, bijzondere verhaal te vertellen en het merk te presenteren zoals we voor ogen hebben.

Voor onze Flagshipstore, zoeken we iemand die, samen met ons, de eerste Flagshipstore tot een nog groter succes maakt. Je bent zo gepassioneerd over het aanbod, dat je vol enthousiasme het bijbehorende verhaal vertelt wanneer de klant een item aan het passen is. Service vind je vanzelfsprekend, want net als onze kleermakers, verdienen ook onze klanten de aandacht. En om ze een compleet aanbod te kunnen bieden, luister je naar hun vragen en analyseer je de verkoopcijfers. Je geeft leiding aan een verkoopteam dat het nét zo belangrijk vindt als jij om het tegengeluid tegen fast fashion te geven. Heb je er zin in?

Het komende jaar willen wij samen met jou meer instore activiteiten gaan ontwikkelen voor pers, bloggers, klanten en geïntereerden die bijdragen aan de verspreiding van de missie en het succes van studio JUX. Daarnaast willen we in de komende jaren nog meer consumenten de kans geven duurzaam te shoppen door onze wholesale en (online) retailactiviteiten verder uit te breiden.


Wie zoeken we?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding en werkervaring in een retailomgeving.

Je bent representatief, sociaal en streng. Je houdt op een prettige manier de zaken onder controle.

Je bent georganiseerd en creatief.

Plannen realiseer je en problemen los je op.

Je weet ons bereik te vergroten en in te spelen op de vraag van de klant.

Je vindt het leuk om een goed team om je heen te bouwen en te motiveren voor het verlenen van een goede service.

Je maakt van de winkel een warm bad waar gastvrijheid centraal staat.

Je draait je hand niet om voor praktische klussen die er nu eenmaal bij horen.

Je spreekt goed Nederlands en Engels.

Je houdt van mode, design én een betere wereld.

Je bent 40 uur per week flexibel beschikbaar en woont in de buurt van Amsterdam.

 

Wat bieden we?

Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen bij een jong merk dat een gamechanger is in de mode.

Een fijne werkplek in een klein team in Amsterdam waar altijd veel gaande is en geen dag hetzelfde.

Een marktconform salaris.

 

Interesse?

We kijken uit naar je sollicitatie! Deze kan je mailen naar sollicitatie@studiojux.com ter attentie van Jitske Lundgren. Gebruik als onderwerp ‘Sollicitatie Store Manager’. Laat ons in zo min mogelijk woorden weten wat je relevante werkervaring is, waarom jij de geschikte kandidaat bent en waarom studio JUX voor jou de geschikte werkgever is.

We hopen 1 September of eerder te kunnen starten en ontvangen je sollicitatie graag voor 1 Augustus 2017.

Search

Just added to your Bag:

Qty:
Total:

Subtotal:
Excl. postage 
My Bag ▷

Just added to your wishlist:
Excl. postage 
My Wishlist

This size guide displays body measurements from studio JUX. In case you have questions about other brands, please send an email to info@studiojux.com

 Join our mailing list